top of page

Soy un párrafo. Haz clic aquí para agregar tu propio texto y edítame. Soy un lugar ideal para que cuentes una historia y permitas que tus usuarios conozcan un poco más sobre ti

Dossier Caramelles editado.jpg

El dossier didàctic ’Les caramelles a Súria’ va ser elaborat per mestres de les tres escoles d’educació infantil i primària de la vila (Francesc Macià, Mare de Déu de Montserrat i Fedac-Súria) i de la llar d’infants Petit Estel. L’objectiu de la iniciativa, impulsada per l’Ajuntament de Súria, era oferir diferents propostes de treball pedagògic per tal que els alumnes coneguin millor la història i la realitat actual de la festa més representativa de la tradició local.
 
El dossier proposa diferents activitats pensades per a alumnes d’educació infantil, cicle inicial i cicle mitjà. Els exercicis plantejats volen transmetre als escolars de forma amena l’origen de les Caramelles, la història de les colles i el significat dels elements de la festa, com les cançons, la música, les danses o el vestuari, entre d’altres aspectes. La presentació del dossier va tenir lloc el març de 2010.
 
El dossier és encapçalat amb diferents orientacions didàctiques adreçades al professorat per a la realització de les activitats proposades. Com a annex, es reprodueixen interessants documents històrics dels darrers segles per mostrar l’evolució de la festa al llarg del temps. La producció i disseny gràfic del dossier didàctic va anar a càrrec de Zenobita Edicions.

 

· Portadelles: 

· Pròleg de la regidora d’Educació i introducció: 

· Orientacions didàctiques. Parvulari: 

· Activitats. Parvulari: 

· Activitats. Cicle inicial: 

· Activitats. Cicle mitjà: 

· Activitats. Cicle superior: 

 

· Annexos I. Cicle superior: 

· Annexos II. Cicle superior: 

· Annexos III. Cicle superior: 

· Annexos IV. Cicle superior: 

· Annexos V. Cicle superior: 

bottom of page