Acte de presentació dels nous cartells de la campanya ’Tracta’m bé’ amb imatges de les Caramelles de Súria, al saló de sessions de la Casa de la Vila.

Jan Grau (dreta) parla durant l’acte de presentació dels nous cartells de la campanya ’Tracta’m bé’, al costat de l’alcalde Josep Maria Canudas i de les regidores Carme Besa i Montserrat Juncadella.

Actuació de la Societat Coral La Llanterna durant l’acte de presentació dels nous cartells de la campanya ’Tracta’m bé’ amb imatges de les Caramelles de Súria.

Tradicional salutació de l’estendard de la Societat Coral La Llanterna després de la seva actuació durant l’acte de presentació dels nous cartells de la campanya ’Tracta’m bé’ amb imatges de les Caramelles de Súria.

Nou cartell de la campanya ’Tracta’m bé’ amb una imatge de les Caramelles de Súria.

Nou cartell de la campanya ’Tracta’m bé’ amb una imatge de les Caramelles de Súria.

Plafó amb la imatge de les Caramelles de Súria a la façana principal de la Casa de la Vila.

Imatge conjunta dels representants de les colles caramellaires al davant de la Casa de la Vila, al final de l'acte d'inici de les Caramelles de Súria.

Parlament de la regidora de Cultura, Montserrat Juncadella, en l'acte d'inici de les Caramelles de Súria.

Parlament de representants del Tro Gros en l'acte d'inici de les Caramelles de Súria.

L'alcalde Josep Maria Canudas col·loca la cinta commemorativa de les Caramelles de Súria 2017 en l'estendard de la colla del Tro Gros.

L'alcalde Josep Maria Canudas lliura la cinta commemorativa de les Caramelles de Súria 2017 a la representant de la colla de la Societat Coral La Llanterna.

L'alcalde Josep Maria Canudas col·loca la cinta commemorativa de les Caramelles de Súria 2017 en l'estendard de la colla Juvenil del Foment Cultural.

L'alcalde Josep Maria Canudas col·loca la cinta commemorativa de les Caramelles de Súria 2017 en l'estendard de la colla dels Grans de l'Agrupació Sardanista.

L'alcalde Josep Maria Canudas col·loca la cinta commemorativa de les Caramelles de Súria 2017 en l'estendard de la colla Infantil de l'Agrupació Sardanista.

L'alcalde Josep Maria Canudas col·loca la cinta commemorativa de les Caramelles de Súria 2017 en l'estendard de la colla Infantil del Foment Cultural.

1/3