top of page

Plafó de les Caramelles de Súria a la façana principal de la Casa de la Vila.

press to zoom

La periodista surienca Núria Balaguer parla durant la presentació del seu llibre ’Les Caramelles de Súria’, al costat de Josep Maria Canudas, Ricard Reguant, Maria Àngels Blasco i Jan Grau.

press to zoom

La presentació del llibre ’Les Caramelles de Súria’ de Núria Balaguer va omplir el saló de sessions de la Casa de la Vila.

press to zoom

El Tro Gros va ballar el Ball de Cascavells al saló de sessions de la Casa de la Vila durant la presentació del llibre ’Les Caramelles de Súria’ de Núria Balaguer.

press to zoom

Aplaudiments per a la Coral Sòrissons després de la seva actuació durant la presentació del llibre ’Les Caramelles de Súria’ de Núria Balaguer.

press to zoom

La periodista surienca Núria Balaguer signa exemplars del seu llibre ’Les Caramelles de Súria’ al saló de sessions de la Casa de la Vila.

press to zoom

Tòtem informatiu de les Caramelles de Súria a la plaça de la Serradora.

press to zoom

Membres de la colla Altatxu, en la parada de presentació del seu disc amb cançons caramellaires.

press to zoom

Imatge del concert caramellaire SPOK, celebrat al pavelló municipal d’esports.

press to zoom

Representants de les colles caramellaires, després de la col·locació de cintes, amb l’alcalde Josep Maria Canudas i el regidor d’Ensenyament i Cultura, Ricard Reguant, en l’acte d’inici de les Caramelles.

press to zoom

Les cintes de les Caramelles de Súria per als estendards de les colles.

press to zoom

L’alcalde Josep Maria Canudas parla a les persones assistents a l’acte oficial d’inici de les Caramelles de Súria, celebrat al saló de sessions de la Casa de la Vila.

press to zoom

L’alcalde Josep Maria Canudas posa la cinta a l’estendard de la colla de La Llanterna, en l’acte oficial d’inici de les Caramelles de Súria.

press to zoom

L’alcalde Josep Maria Canudas posa la cinta a l’estendard de la colla de la Coral Sòrissons, en l’acte oficial d’inici de les Caramelles de Súria.

press to zoom

L’alcalde Josep Maria Canudas posa la cinta a l’estendard de la colla Infantil del Foment Cultural, en l’acte oficial d’inici de les Caramelles de Súria.

press to zoom

L’alcalde Josep Maria Canudas posa la cinta a l’estendard de la colla Juvenil del Foment Cultural, en l’acte oficial d’inici de les Caramelles de Súria.

press to zoom
1/4
bottom of page