top of page

Súria comença a viure amb intensitat l'ambient de les Caramelles més grans de Catalunya

Març 2023

Les colles de les Caramelles de Súria s’han aplegat aquest diumenge 26 de març al Parc Municipal Macary i Viader per celebrar el Vermut Caramellaire, primer acte de la festa. Les Caramelles de Súria, les més grans de Catalunya, viuran els seus dies centrals dissabte 8 i diumenge 9 d’abril amb la participació de centenars de caramellaires de totes les edats.

L’ambient festiu ja ha començat a fer-se notar amb intensitat, amb la presència dels mocadors caramellaires en balcons i finestres, l’abillament dels primers carrers de colles i les banderoles instal·lades en els carrers de la vila. Les colles també estan visitant els centres escolars per portar la festa a l’alumnat surienc.

 

El Vermut Caramellaire, una novetat de l’any passat, ha marcat el retrobament de les colles en aquestes setmanes prèvies a la celebració de la gran festa surienca. El programa d’actes es farà públic en els propers dies.

 

La celebració del Vermut Caramellaire ha començat amb un concert del duet bagenc Lucky Luck. Posteriorment s’ha fet un dinar de germanor i un bingo amb premis vinculats a les Caramelles.

 

Les Caramelles de Súria són organitzades per l’Associació Caramellaires de Súria i l’Ajuntament de Súria, amb el suport de la Diputació de Barcelona i el departament de Cultura de la Generalitat. La festa surienca forma part del Catàleg del Patrimoni Festiu de Catalunya,que aplega les celebracions, festes i elements singulars més destacats del país.

bottom of page