top of page

El vermut musical de presentació de la nova cervesa Karamellaire marca el compte enrere definitiu per a les Caramelles de Súria, les més grans de Catalunya

Abril 2022

El vermut musical de presentació de la nova cervesa Karamellaire s’ha convertit aquest diumenge 3 d’abril en una festa de retrobament de les colles de Caramelles a menys de quinze dies per a la celebració de la festa, que enguany es tornarà a celebrar en condicions de normalitat després de dues edicions marcades per l’impacte de la pandèmia.

El Parc Municipal Macary i Viader ha acollit un acte que ha aplegat caramellaires de totes les edats, amb les dessuadores de les seves colles. La música ha anat a càrrec de La Trup Duet, format pels músics suriencs Glòria Tàpia i Alexis Cabrillana.

La cervesa Karamellaire ha estat elaborada per Cerveses La Pirata (Súria). En el transcurs de l’acte, el cofundador de l’empresa i mestre cerveser surienc Aran Leon ha explicat que la Karamellaire és una cervesa especial per a La Pirata, tenint en compte la importància i significació de la festa a la vila, i s’adreça “a tots els públics”. 

La celebració del vermut musical marca l’inici del compte enrere definitiu per a la celebració de les Caramelles d’enguany, tot i que les colles ja van iniciar fa temps els preparatius per a aquesta edició de represa. Es preveu mantenir l’elevada participació dels darrers anys, revalidant les Caramelles de Súria com les més grans de Catalunya.

El programa definitiu i complet de les Caramelles es farà públic properament, però algunes de les activitats previstes s’han començat a difondre a través de les xarxes socials. En els darrers dies ja s’han començat a posar els mocadors de les colles caramellaires en balcons i finestres.

bottom of page