top of page

Les ConfiCaramelles 2020 mantenen ben viu l'esperit caramellaire a Súria, tot i el confinament

Abril 2020

Les ConfiCaramelles 2020 han aconseguit l’objectiu de mantenir ben viu l’esperit caramellaire a Súria amb activitats que s’han desenvolupat durant més d’una setmana, tot i les limitacions imposades pel confinament a causa de la crisi del coronavirus. Un dels actes centrals va ser l’emocionant interpretació d’El Cant del Poble que va tenir lloc la nit del dissabte 11 d’abril.

La convocatòria de les ConfiCaramelles 2020 ha estat una iniciativa de la Comissió de Caramelles amb l’objectiu de mantenir el caliu de la Pasqua surienca, tot i l’ajornament de la festa. El desenvolupament d’alguns dels actes convocats ha comptat amb la col·laboració de l’emissora municipal Ràdio Súria.

Fotos i vídeos publicats a les xarxes, ballades col·lectives als balcons, jocs, concerts virtuals i propostes per als infants han estat algunes de les activitats d’aquesta inèdita celebració caramellaire, a les quals també s’hi han afegit iniciatives particulars de caramellaires des del seu lloc de confinament. La cançó composada especialment pel grup musical Tio Tirito per a aquestes ConfiCaramelles ha tingut una molt bona acollida i en els darrers dies s’ha escoltat nombroses vegades pels carrers de la vila

Les activitats de les ConfiCaramelles han estat difoses a Instagram amb l’etiqueta #conficaramelles2020, juntament amb nombroses imatges de caramellaires que han volgut viure i compartir la festa, tot i la distància imposada pel confinament.

La interpretació col·lectiva d’El Cant del Poble va ser una idea original de la Cobla Súria, que enguany celebra el seu 25è aniversari. L’emblemàtic himne que tanca la tradicional Trobada Caramellaire del Pavelló es va escoltar amb força als carrers dels diferents barris de la vila poc després de les 22.00 h del Dissabte de Pasqua.

La celebració de les ConfiCaramelles 2020 també ha tingut ressò en mitjans de comunicació d’àmbit català i comarcal, mostrant de nou l’interès festiu i patrimonial de la festa surienca com a Caramelles més grans de Catalunya.

L’Ajuntament de Súria felicita i agraeix a tots i totes les caramellaires el seu esforç per haver mantingut el caliu de la celebració més representativa de la vila, tot i les limitacions imposades per l’actual situació de confinament.

bottom of page