top of page

Les ConfiCaramelles 2020 viuran aquest dissabte un dels actes centrals amb la interpretació col·lectiva d’El Cant del Poble des de balcons i finestres

Abril 2020

El programa d’activitats de les ConfiCaramelles 2020 viurà aquest dissabte 11 d’abril un dels moments més destacats amb la interpretació col·lectiva d’El Cant del Poble des dels balcons i les finestres. La cantada tindrà lloc a les 22.00 h, però des de les 21.45 h es podrà sintonitzar amb Ràdio Súria per a la sincronització de la música i les veus.

Aquesta especial interpretació d’El Cant del Poble ha estat una idea original de la Cobla Súria, que enguany celebra el seu 25è aniversari. De fet, la celebració d’aquesta efemèride era prevista per al mes de març, però va haver de ser ajornada a causa de la crisi sanitària del coronavirus.

El Cant del Poble és l’himne que des de fa dècades tanca la Trobada Caramellaire del Pavelló Municipal d’Esports, un dels actes centrals de les Caramelles de Súria, les més grans de Catalunya.

El programa de les ConfiCaramelles 2020 s’està desenvolupant al llarg de tota aquesta setmana amb diferents activitats que es desenvolupen a través del perfil oficial de les Caramelles de Súria a la xarxa social Instagram, amb l’etiqueta #conficaramelles2020.

La iniciativa és impulsada per la Comissió de Caramelles amb l’objectiu de mantenir l’esperit caramellaire de la Pasqua surienca, tot i l’ajornament de la festa a causa del coronavirus.

bottom of page